onsdag 26 juni 2013

Kärlek och spådom



Hej Eva

Jag har några fundringar som jag hoppas att du kan hjälpa mig att finna svar på.


Jag känner nu just nu att kärleken till min man har tagit slut, det känns bara tomt. Kommer vi att hitta tillbaks eller gå skilda vägar ?

Min man och hans släkt letar efter något som kan göra honom frisk, kommer han/ de att hitta något botemedel ?

Var och hur kommer jag att bo om 5-10 år ?

Ge exempel på något från ett av mina tidigare liv som starkt påverkar mig nu.

Vad bör jag främst jobba med hos mig själv ?


Mvh M.C


 

Evas svar;

Kärleken går på sparlåga och om du vill förbättra relationen till din man kommer vara ditt beslut och du måste då börja agera i nuläget för att förändra er situation.Fortsätter du på samma väg som idag,kommer det leda till ett uppbrott.

Jag ser tyvärr inget som kommer eran väg,som kan hjälpa din man att bli bättre.

Du har nästan bestämt dig för att bryta upp och flytta i dina tankar i dags läget och ju mer du lägger energi på de tankar desto mer attraherar du in en ändring.Om 2 år står du med ett erbjudande för ett nytt boende och att börja på ett nytt kapitel i ditt liv som singel.

Vad som kan följa dig från tidigare liv eller inte,kommer jag inte ge mig in på då det är ett ämne vi inte vet säkert om det är så eller påverkar våra kommande existenser.Ämnet är för komplext och jag är ingen specialist på föregående liv.Vad jag förstår så kanske du själv känner till detta bättre själv än vad jag gör och jag rekommenderar dig att fortsätta söka de inre svar du letar efter.

Att jobba mer på mamma rolen och att våga ta beslut och agera utefter dessa beslut.Förvirring och beslutsångest verkar följa dig.Rädslan att erkänna att du inte alls har den kärleken du vill och behöver i ditt liv.Kanske nekar du dig själv vad som är bäst för dig.

 Spå bloggen är flyttad till www.evaeriksson.com
och ni kan boka spåfrågor som vanligt där också

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar